Navigáció
Eladó Családi ház, Tiszafüred
Alapterület 92 m2,  566 m2 telek
Szobák száma 3 + 1
64.9 millió Ft
Adatlap száma 20000018
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Telekméret: 566 m2
  • Külső állapot: Felújított
  • Fűtés: Klímás hűtés-fűtés
  • Kilátás: Udvari
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Gázcsonk a telken
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Otthonosság és vidéki hangulat a Tisza-tó közelében


Nyaralót szeretne vagy vendégházat? Ez az ingatlan mindkét elképzelésre kiváló lehetőség!
 
Eladó Tiszafüred népszerű környékén egy 566 m2-es telken álló 92 m2-es önálló családi ház, amelyet 2022-ben teljes körűen és kitűnő ízléssel felújított a jelenleg tulajdonos. Az ingatlanban található két étkező, egy konyha, két fürdőszoba, 2 nagy hálószoba és egy félszoba. Az igazi feltöltődést azonban a 70 m2-es fedett terasz és a nagyméretű jakuzzi, valamint a finn szauna garantálja.
 
A HÁZRÓL:
 
Az ingatlan 2022-ben teljes felújításon esett át. Ekkor megtörtént a ház teljes vezetékcseréje, a 3x32 A kiépítése, és tető korszerűsítése új cseréptetővel. A fűtés szintén modernizálásra került. A gázcsonk megtalálható a telken belül, jelenleg azonban az épület teljes fűtését a H-tarifáról működtetett elektromos fűtőpanelek és a nappaliban elhelyezett hűtő-fűtő klíma biztosítja.  
 
Ez a csodálatos vendégház megvalósítja a modern kor kényelmi igényeit, ugyanakkor világos, tágos tereinek és vidéki stílusának köszönhetően igazi feltöltődés és kikapcsolódás színhelyéül szolgál családnak és baráti társaságoknak egyaránt. Az újonnan kialakított konyha teljesen felszerelt (gránit mosogató, mosogatógép, kerámia főzőlap, elektromos sütő stb.).
A házban két kényelmes méretű hálószobából, egy félszobából, 2 fürdőszobából (egyben a WC-vel), 2 étkezőből és egy nagyméretű nappaliból áll. Minden helyiség ízlésesen, ugyanakkor praktikusan kialakított. Teljesen új minden berendezés, bútor. A felújítás után nem volt használatban vendégházként. A házból kilépve egy hatalmas, 70 m2-es fedett teraszra érkezünk, ami csodás helyszíne lehet családi vagy baráti összejöveteleknek. Itt került elhelyezésre egy 6 személyes finn szauna, valamint egy 5 személyes jakuzzi, amit még használatban sem volt.
 
Az ingatlan rövid távú kiadásra, szálláshelyszolgáltatásra is kiváló befektetési lehetőség a Tisza-tavi közelsége és Tiszafüred népszerűségének köszönhetően. A vendégház 8 vendég fogadására alkalmas. Az ingatlan üzemeltetésre készen áll, mely akár már holnaptól hozamot termelhet. Az ingatlan vételárának részét képezik a beépített bútorok, a szauna és a jakuzzi. A többi bútor megvásárlására is van lehetőség, ez külön megállapodás tárgyát képezi.
 
TISZAFÜRED ÉS A TISZTA-TÓ:
 
Miért érdemes ingatlant vásárolni és befektetni a Tisza-tó térségében, hazánk második legnagyobb tavánál? Az elmúlt években mintegy 1,7 milliárd forintból valósítottak és valósítanak meg idén fejlesztéseket. Egyértelműen feltörekvő lokációról van szó, mely akár a Balaton kihívója is lehet a következő években az elérhető árának, a fejlesztéseknek, a természeti értékeknek köszönhetően, valamint a könnyebb megközelíthetőség miatt. Erre bizony nincsenek még dugók hétvégente, mint az M7-esen.  Tiszafüred a Tisza-tó központi szerepkörrel rendelkező települése, a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről-évre visszatér. A település fő vonzerejét a szigetekkel, félszigetekkel, holtágakkal tarkított, gazdag élővilágú Tisza-tó és a Tisza folyó fürdési, horgászati és egyéb vízi sport lehetőségei, valamint a termálvíz adják. A településen termálstrand is működik. Az elmúlt években folyamatos fejlesztések is megvalósultak a városban. Modern, nagyméretű játszóteret alakítottak ki. A főtér folyamatosan megújul. Új kerékpárutakat létesítettek. A településen több áruház is működik (Lidl, Tesco, Spar, Penny). Könnyen elérhető innen több Tisza-tavi attrakció is, mint a poroszlói Ökocentrum vagy a sarudi Aquaglide vízijátszótér.
 
Jöjjön el, nézze meg és tapasztalja meg személyesen az igazi pihentető vidéki életérzést ebben a csodás vendégházban! Egyeztessünk időpontot telefonon, akár hétvégén is!

Térkép

network solutions vs ipage