Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület
Alapterület 104 m2
Szobák száma 3
260 millió Ft
Adatlap száma 10824523
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • GOLDEN VISA
  • Jó közlekedéssel
  • Luxus ingatlanok
  • Minimál stílus
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Luxus
  • Emelet: 2. Emelet
  • Külső állapot: Átlagos
  • Fűtés: Házközponti fűtés
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Bútorozott

Ingatlan leírása

Budapest VI.kerületének egyik legkeresettebb részén, Belső-Terézvárosban, az Anker közben, második emeleti, 104 nm-es, belsőépítész által megálmodott , magas minőségben kivitelezett és berendezett 3 szobás, nagyon világos, hangulatos, nagy teraszos lakás.  

 

Környék:  Az ingatlan a Vi. kerület legfrekventáltabb részén helyezkedik el, szinte sétatávolságra találhatóak a város nagyobb nevezetességei, de közel a Váci utca, Erzsébet tér, Fashion street vagy az Andrássy út, a Bazilika, és a Király utca is. Kávézók, éttermek, színházak, bevásárlási lehetőségek színesítik az élettel teli környéket, drága üzletek és szórakozóhelyek sokasága nyújt kényelmes életet.  

Társasház:  A lakás hangulatos, forgalomtól elzárt kis utcában, a történelmi Anker Palotában található.

 

A ház 1908-ban épült, 5 emeletes, 2 lift is található az épületben.

Az Airbnb lakáskiadás engedélyezett.  

Lakás:  Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el. A lakás minden tekintetben különleges és egyedi, a lenyűgöző nagypolgári hangulat ötvöződik a modern eleganciával.

 

Alapterülete 104 nm. Belsőépítész által újragondolt, praktikus elosztással rendelkezik. Amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób, előtér, közlekedő került kialakításra.

A nappalit és az egyik hálószobát 15 nm-es terasz öleli körbe. A felújítás kiterjedt a teljes aljzatra, a külső és belső nyílászárókra, a villany és vízvezetékekre, valamint a riasztó kiépítésére. Új a konyha, mindkét fürdőszoba. Minden beépített bútor egyedi méretre készült.

A konyhabútor Zamperri cég által gyártott, Technistone munkalappal és beépített AEG konyhagépekkel. A kárpitozott bútorok szintén egyedileg készültek kifejezetten ebbe az enteriőrbe. Minden szoba klímával és elektromos redőnnyel van felszerelve.  

Miért érdemes ezt a lakást választania?  - esztétikus, ikonikus épület - magas minőségű felújítás - designos burkolatok - minden új még nem használta senki - amerikai konyhás nappali -a fő háló ami a Deák térre néz saját fürdővel és külön gardrób szobával rendelkezik -a második háló a belső udvarra néz és emellett is találunk egy fürdőszobát. -A széles ablakok áradó fényt engednek be a lakásba, kiemelve az elegáns padlózatot és a finom részleteket.

 

A tértervezés okosan kihasználta a rendelkezésre álló teret, hogy maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítson -15 nm terasz, amely a teljes nappalit és a háló szobát is körbe öleli -házközponti fűtés -Közösköltség 50 ezer ft, ami tartalmazza a fűtést, a korlátlan vizet, ház biztosítását, takarítást, közös képviselet díját, szemétszállítást és a felújítási alapot.

 

 

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

117 m2
307.35 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület, Jókai tér
100 m2
209 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
99 m2
257.96 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
111 m2
307.35 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület, Jókai tér
86 m2
240.45 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
84 m2
250 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület, Külső-Terézváros – Diplomatanegyed