Navigáció
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Csak nálunk
A City Cartel Balaton kizárólagos kínálatában eladásra kínál Siófok- Kiliti városrészén, kertes házas környezetben egy 1986-ban 810 m2-es telken épült 156 m2-es családi házat.   A házhoz tartozik egy több helyiségből, szobából, konyhából álló szuterin és autóbeálló garázs, vizesblokkok kialaktásaval, mint pl. alagsori wc, kazánház, mosókonyha.   A következő emeleten található a lakótér, ahol külön konyha, spájz, fürdőszoba, wc, 3 db 13 m2-es és 1 db 10 m2-es szoba, valamint étkező/nappali található. Ezen kívül rendelkezik még egy beépíthető tetőtérrel is, így igazán nagy családoknak, vagy több generációnak is kialakítható és kényelmes, szeparált életteret kapnak.   A ház új cserepeslemez tetőfedést kapott, jelenleg fa nyílászárókkal rendelkezik. Fűtéséről gázkazán gondoskodik, mely néhány éve lett cserélve, így jóval takarékosabb elődjeinél, a hozzá tartozó kémény pedig új bélést kapott.   A garázson kívül,a kertben is adott,a gépjármű beállási lehetőség. A ház mögött gondozott szőlős és gyümölcsfás terület található. Tulajdonviszonya rendezett, azonnal költözhető.   A közelben találhatóak nagyobb élelmiszerüzletek, gyorséttermek, barkácsáruház, ruhaüzletek, buszmegálló, gyógyszertár, pékség.   Megtekintés esetén keressen bizalommal! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!  
Csak nálunk
A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok, Foki-hegyi városrészén, egy 1. emeleti, teljeskörűen felújított téglalakást.   A lakás 67 m2, melynek az elosztása a következőképpen alakul: előszoba, háztartási helyiség, amerikai konyhás, étkezős nappali, fürdőszoba, külön WC, 2 hálószoba és egy erkély. A lakáshoz a földszinti részen egy saját (3 m2) és közös tárolók is tartoznak.   A lakás 3 évvel ezelőtt komplett felújításon esett át, gondolva itt a vezetékek, burkolatok, festések, szanitereken át a beépített konyhabútorig. A lakás igényes, jól átgondolt, élhető, világos terekkel rendelkezik. Ebben az ingatlanban a sok beépített bútornak és a nagyon praktikus elosztásnak köszönhetően mindennek megvan a helye.   Az épület hőszigetelt, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Hűtéséről pedig 2 külön split klíma felel.    A lakásba gépesített igényes konyhabútor került beépítésre, mely a vételár részét képezi.   Parkolni az udvaron található beállóhelyek egyikén lehetséges.    Bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda a közelben, a belváros 10-15 perc könnyed sétára található.   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Festői környezetben Duna-parti nyaraló eladó Bölcskén!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   Csodálatosan szép természeti környezetben, közvetlen Duna-parti hétvégi ház együttest kínálunk eladásra Bölcskén. Az egyedülálló hangulatú halászfalu mindössze egy órányi autóútra fekszik a fővárostól, az itteni csend, nyugalom és madárcsicsergés viszont felhőtlen kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyók számára. A település határában, a Duna folyamtól szinte karnyújtásnyira, erdei környezetben, 3.869 nm-es telken álló nyaraló beton alapra épült, tégla falai 36 nm-es lakóteret zárnak közre. Az épület emelt szintű földszintjén konyha és terasz található, a tetőtérben pedig 10 nm-es szoba került kialakításra. A házikó közelmúltban megkezdett felújítása során a fürdőszoba+WC kialakítását is elkezdték, melynek befejezése az új tulajdonosra vár. A hétvégi ház mellett álló 9 nm-es faház kerti szerszámok, kisgépek tárolására alkalmas. A főépület szomszédságában található, szintén tégla építésű, felújításra szoruló vendégház alsó szintjén 12 nm-es konyha, valamint a tetőtérben, 8 nm-es szoba helyezkedik el, a hozzá kapcsolódó kicsiny erkéllyel. Az épületek fűtésére hagyományos kályhákkal, illetve kandallókkal adott a lehetőség . Az ingatlan vízellátása jelenleg saját kútból búvár szivattyúval megoldott, de a közművíz bekötése is részben megtörtént. A tekintélyes méretű, gondozott telken gyümölcsfák, kultúrnövények és termő szőlőültetvény található. A telek két irányból is megközelíthető, a kert végében húzódó parti úton túl már a Duna vize mossa a parti fövenyt.   Az ingatlan hétvégi háznak, illetve horgásztanyának egyaránt alkalmas lehet. A csend, a madárcsicsergés és a felhőtlen pihenés garantált.     Irányár: 14,7 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.    A City Cartel Nemzetközi Luxus Ingatlaniroda Hálózat által közvetített ingatlanokat együttműködő partnereink az alábbi országokban ajánlják ügyfeleiknek: Amerikai Egyesült Államok, Ausztria, Ciprus, Horvátország, Indonézia, Olaszország, Spanyolország.     ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.
ERKÉLYES, CSENDES, KERTRE NÉZŐ emeleti lakás ELADÓ a XIV. kerületben!
CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Erkélyes, napfényes, kétszintes lakás a XIV. kerületben eladó!   Zugló Belvároshoz közel eső részén (sétatálvolságra a Puskás Ferenc Stadiontól és a Városligettől), csendes mellékutcában található ez a legfelső emeleti, déli fekvésű lakás.   A társasház kívül-belül felújításra került 16 évvel ezelőtt, amikor a felső szintet beépítették (a házat kívülről hőszigetelték, a villanyvezetékeket kicserélték, a lépcsőházat kifestették stb.) Ekkor került kialakításra a felső négy lakás, amelyek belső kétszintesek.   A lakás valós alapterülete nagyobb, mint a tulajdoni lapon, az alsó szinten előtér, nappali + konyha és egy külön mellékhelyiség kapott helyet, és a nappaliból nyílik a hatalmas erkély, ami a csendes és extra zöld hátsó kertre néz.   Az emeletre rendes épített lépcső vezet, itt a közlekedőből kádas fürdőszoba, hálószoba és egy félszoba nyílnak.   A nappali szintjén két éve klíma került beépítésre, ez az emeleten is kialakítható.A lakás gépesítve és bútorozva van, ezek átvétele megállapodás tárgyát képezi.   A jogi háttér rendezett, az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonban van   Ha felkeltette érdeklődését, szeretettel várom megkeresését.   DR. LÁSZLÓ TÍMEA INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ     CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Csak nálunk
Hajdúsámson egyik legkedveltebb övezetében építési telek eladó
Eladó Hajdúsámson egyik kedvelt lakóövezetében, a Gerébitelepen egy 1477 m2-es  építési telek.  A városrész nyugati irányban található, így Debrecent elhagyva a 2x2 sávos 471-es számú főútvonalon néhány perc alatt elérhető az ingatlan.   A telek utcafronti szélessége 26,50 m, mélysége pedig 55 m. A méretekből adódóan a mellékelt elvi telekosztási vázlat szerint a telekből igény szerint két kisebb önálló telek alakítható ki, 660 m2-es és 553 m2-es területekkel, illetve egy 8 m széles úttal.   A telek az aszfaltozott Wesselényi utcától 50 m-re helyezkedik el, csendes, rendezett, új családi házas környezetben egy zsákutca végében. Az ingatlan előtt az utcában minden közmű (víz, csatorna, gáz, villany, közvilágítás) megtalálható.     Az ingatlan Lke-3 építési övezeti besorolásba tartozik, melyre a legfontosabb előírások a következők: -legkisebb telekterület: 550 m2 -legkisebb telekszélesség: 14 m -maximális beépíthetőség: 30 % -zöldterületi mutató: 50 % -rendeltetési egységenként élőírt telekhányad: 170 m2 -építménymagasság: 5,0 m   Az övezetben elhelyezhető: - legfeljebb négylakásos lakóépület, - a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület - egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület -A lakásokhoz, rendeltetési egységekhez tartozó gépjárműveket telken belül épületben, ennek hiányában legalább szabad téren kell elhelyezni úgy, hogy a szomszédos telkek rendeltetés szerinti használatát ne korlátozzák.   A telek elhelyezkedése abszolút előnyös, hiszen a 471-es megvalósult fejlesztése és a debreceni Sámsoni út kapacitásának növelése miatt Hajdúsámson Debrecen egyik legkönnyebben elérhetővé váló települése lesz. Ez pedig hamarosan az ingatlanárakra is ki fog hatni. Most még kedvező áron tud itt ingatlanhoz jutni.   Hajdúsámsonon belül a Gerébitelep ideális választás azoknak, akiknek fontos a Debrecenhez való közelség. Ajánljuk ezt a városrészt azoknak, akik könnyen el szeretnék intézni a bevásárlást (a nem messze található a vármegye legnagyobb Príma áruháza), fontos a központ könnyű elérhetősége, ahol hivatalok, posta, gyógyszertár, óvoda, iskola található.       Amennyiben ajánlatunkkal felkeltettük érdeklődését, keressen minket és egyeztessünk időpontot megtekintésre, akár hétvégén is!                  
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    Új életérzés a Duna-sétány közvetlen közelében! Kínálatunkban a  13. kerület méltán népszerű Duna part sétányának új, modern épülő lakóparkjában elérhető apartmanok: 30m2-135m2-ig: teraszos stúdiók, 1-2-3-4 hálós apartmanok és 8. emeleti panorámás penthouse-ok. Minden lakáshoz garázs és tároló is választható. Kiváló elhelyezkedés, kedvelt környék A 8 emeletes épület kiválóan illeszkedik a városképbe, valamint ideális közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Az elhelyezkedése kiváló, hiszen a Váci úti irodafolyosó szomszédságában található, így könnyedén elérhető a város központja a fontosabb üzleti negyedek. Kényelem és környezetbarát megoldások A lakópark 3 parkoló szinttel, tárolókkal és kerékpároknak kijelölt hellyel rendelkezik, valamint e-töltők is telepítve lesznek. A legtöbb lakáshoz nagy méretű erkélyeket és teraszok tartoznak. A lakóterek tervezésében fő hangsúlyt kapott a szellős, modern, elegáns hangulat és a jó elosztás. Az energiatakarékos otthonokban a legkorszerűbb környezetbarát és fenntartható műszaki megoldásokat tervezték. A fűtésről és hűtésről gondoskodó levegő/víz hőszivattyús rendszer AA+ besorolással rendelkezik, biztosítva a kellemes hőmérsékletet és a komfortot az egész év során. A lakóépület anyagösszetétele is kiemelkedő színvonalat tükröz. A belsőépítészeti megoldások többféle stílus közül engednek választani, meleg, natúr, bohém, glamour stb.  Széles szolgáltatási kör elérhető a közelben A  lakópark környék rendkívül felkapott és folyamatosan fejlődő. Közelében számos szolgáltatás, sportközpont, üzlet és étterem található, amelyek hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez és kikapcsolódáshoz. A Duna-part közelsége pedig további szépséget, nyugalmat és harmóniát nyújt az itt élőknek. Szabadidős tevékenységek kinn és benn A lakópark tulajdonosai élvezhetik adta lehetőségeket: benti közösségi terek, gyermekjátszószoba, fitnesz, szauna. Kinti játszótér, mászófal, kültéri fitnesz gépek, pihenőparkok, és nemutolsó sorban a hangulatos Duna-sétányok. A lakóépület közelében uszoda, strand, focipálya is található. Energiatakarékos műszaki megoldások Az új lakópark fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. Az emeleti teraszok jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban. A hőmegtartást korszerű nyílászárókkal, beépített rejtett redőnyökkel és 20 cm vastag fal szigeteléssel biztosítjuk. A lakások hőszivattyús rendszerrel vannak felszerelve, amely biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. Az épületben minden lakásnak külön vízmérője van, ami lehetővé teszi a vízfogyasztás pontos mérését, emellett az épület tetején pontszerű csapadékvíz összefolyók és zöldtetők találhatók. Ezek az intézkedések a fenntarthatóságot és a vízgazdálkodást is elősegítik az épületben. Az apartman: Tágas nappali amerikai konyhával, hálószoba, fürdő és egy 12 m2-es parkra néző üvegkorlátos terasz, összesen 50 m2 hasznos terület!    Most még kedvező áron választhat az Ön számára legjobb beosztású apartmanokból és garázsokból ill. tárolókól! Az aktuális apartmanról, a pontos árról, a  lakáskínálatról, a rugalmas fizetési ütemezésekről keressen minket bizalommal!   Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!   Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen részese Budapest gazdag történelmének.   ÜDVÖZLETTEL: Szabó Tünde Ingatlanszakértő Luxury Specialist   +36-30-815-2519 [email protected]   CITYCARTEL International Luxury Real Estate Agency
Csak nálunk
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    Kivételes lehetőség!  Vásároljon AIRBNB lakást egy Történelmi Épületben   Eladó napfényes, csendes és rendkívül tágas, 67 nm-es lakás Budapest belvárosának szívében, a Károly körút és a Dob utca sarkán, egy elegáns, nagypolgári, liftes társasház 4. emeletén! Ez a 3,2 méter belmagasságú lakás sok lehetőséget rejt magában, akár 2 külön lakrésszé is alakítható, külön fürdőszobákkal, így tökéletes választás családoknak, befektetőknek vagy akár kiadásra is.   Történelmi épület A Károly körúti épület Budapest egyik ikonikus műemléke, amely gazdag múltjával és lenyűgöző építészeti részleteivel ragadja meg a figyelmet. Az épület ékessége a müezzin-toronyra emlékeztető nyolcszögletű saroktorony, amely egykor tűztoronyként is szolgált.  Az épület története majdnem három évszázaddal ezelőtt kezdődött. 1736-ban egy drezdai fogadótulajdonos vásárolta meg a súlyosan megrongálódott városfal közelében lévő telket, hogy üzletét Pestre költöztesse, mely az elődjeihez hasonlóan a "Wilder Mann", azaz a "Vadember" nevet kapta. Az 1744-ben elkészült épület jellegzetessége a timpanonján látható dombormű volt, közepén az embernagyságú Herkulessel, melyet Dunaiszky Lőrinc művészete díszített.   Az épület számos átalakuláson ment keresztül, és olyan neves tulajdonosok birtokolták, mint Marczibányi János. A jelenlegi épület Lágymányosi Fischer József tervei alapján készült el 1929-30-ban, megőrizve és integrálva a korábbi korok értékeit. A ház különlegességét tovább növeli a fedett üzletutca és az Asbóth utca alatti átjáró. Homlokzatát a Herkules-timpanon dombormű díszíti, amely a város egyik legrégebbi megmaradt cégére, és a múlt századok hangulatát idézi. A rendszerváltás után Szirtes András, hazatérő filmrendező, 1996-ban sikeresen megvásárolta a tornyot, mely ma is a város történelmi emlékeit őrzi.   Az ingatlan elosztása jelenleg: - Tágas nappali (24 nm) -Nagyméretű hálószoba (17 nm) saját fürdőszobával (5 nm) - Félszoba (6 nm) - Külön konyha (10 nm) - Előszoba (3 nm) - Külön WC   Nyüzsgő város, csendes oázis: -A VII. kerület legbelső részén, a Deák teret és az Astoriát összekötő Károly körúton található  -A város nyüzsgő, turisták által leglátogatottabb részén helyezkedik el, mégis csendes, mert a belső udvarra néző ablakai biztosítják a nyugalmat, miközben világos, egészen délutánig árad be a napfény! - A belváros legjobb részén: a Gozsdu Udvar csupán 1 perc sétára -Számtalan étterem, kávézó, színház és bevásárlási lehetőség van a közelben   Kiváló infrastruktúra:  Villamos: 47, 47B, 48, 49 Metró: M1, M2, M3, M4 Busz: 7, 9, 15, 16, 105, 108E, 115, 133E, 5, 110, 112, 178, 8E Éjszakai járat: 909, 914, 914A, 916, 9, 979A, 990, 973, 956, 908, 907 Troli: 74 Minden fontos járat pár lépésre, így bárhová könnyedén eljuthatsz.   Megfizethető rezsi: - Közös költség: ~20.000 Ft/hó (társasház takarítása és a szemétszállítás benne van) - Fűtés: Házközponti, egyedi mérőkkel (~15.000 Ft/hó, használattól függ) - Közművek: Villany, víz és gáz mérőóra alapján fizetendő   Ritka befektetési lehetőség: – Airbnb engedélyezett! - Értéknövekedés: A belvárosi elhelyezkedés garantálja a befektetés értékének folyamatos növekedését. -Mivel az ingatlan rendkívül frekventált helyen van, bármikor gyorsan kiadható hosszú-, vagy akár rövid távra, ez utóbbi nem tiltott a ház szabályzatában, megigényelhető az engedély. Most Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy részese legyen ennek a történelmi örökségnek. A lakás ideális befektetésre, hiszen a kivételes lokáció és a páratlan történelmi háttér garantálja az értékének a megőrzését és növekedését.   Ez nem csupán egy lakás – ez egy új élet kezdete Budapest szívében! #budapest #eladólakás #belváros #befektetés #ingatlan #karolykorut #luxusotthon   Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!   Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen részese Budapest gazdag történelmének. ÜDVÖZLETTEL: Szabó Tünde Ingatlanszakértő Luxury Specialist   +36-30-815-2519 [email protected]   CITYCARTEL International Luxury Real Estate Agency  
Csak nálunk
MEDITERRÁN ÁLOM VILLA  A DUNA PARTJÁHOZ KÖZEL!
MEDITERRÁN ÁLOM VILLA A DUNA PARTJÁHOZ KÖZEL  Élje át a Toszkán életérzést minden nap!   Mindig is arról álmodott, hogy egy mesés, toszkán hangulatú, medencés villában éljen? Saját őrbódéval, szőlőlugassal, nyári konyhával, szaletlivel, pizza sütő kemencével egy hatalmas telken? Most végre itt a lehetőség, hogy ez az álom valóra váljon!   Budapest XXIII. kerületének egyik legjobb részén, csupán 2 perc sétára a festői Ráckevei-Duna-parttól, egy 1.968 nm-es telken, bruttó 355 nm-es, egyszintes, nappali + 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, külső medencés, elegáns villa eladó.   Ez nem csupán olyan, mint egy olasz villa, hanem ez tényleg egy olasz villa!   Az épületet egy olasz étterem tulajdonos építette 2002-ben, olasz minőségi anyagok felhasználásával. Minden apró részletben érezhető az olasz életstílus és elegancia. 2014-ben részlegesen felújították, felújításra szorul. A mediterrán stílusú kert a nyugalom oázisa, amely minden napot a pihenés élményévé varázsol. A hatalmas ablakokon át egész nap beáramlik a napfény. Sok falikút és ballusztrád oszlop díszíti a kertet, tovább fokozva a jó hangulatot. Az alaprajz jól alakítható, igény esetén még 2 hálószoba kialakítható (amerikai konyhás nappali + 6 hálószoba).   Főbb jellemzők: - Építés éve: 2002, felújítás éve: 2014 - Alapterület: bruttó 355 nm, nettó 299 nm - Telek mérete: 1.968 nm - Nappali + 4 tágas hálószoba   - 44 nm-es szülői hálószoba, hatalmas terasszal   - 21 nm, 22 nm és 23 nm-es szobák, mindegyik terasszal és közvetlen kertkapcsolattal - 68 nm-es nappali kandallóval és közvetlen kertkapcsolattal – ideális családi összejövetelekhez -22 nm-es konyha és étkező, saját terasszal - 3 fürdőszoba - Infra szauna zuhanyzóval - Fan-coil hűtés-fűtés rendszer  - Mészkővel burkolt a ház és a 3,5 méteres kerítés  -Beépítetlen tetőtér Kültéri extrák: - 70 nm-es, mélyülő úszómedence -Szökőkút, játszótér -Szőlőlugas: háromféle szőlőfajta - Gyümölcsfák: alma, körte, meggy, cseresznye – friss bio termés a saját kertjéből -Fedett csocsóasztal -2 kerti tó (gépészet hiányzik) - Parkolás: 3 autó számára van hely a zárt udvarban -Riasztó és kamerarendszer, videó kaputelefon -Elegáns kandelláberek -Több falikút -Gyönyörű rózsák   Különálló épületek: - Felújítandó apartman: az ingatlan bejáratánál található fürdőszobás épület eredetileg őrbódé volt, ideális irodának vagy akár különálló lakrésznek is - Nyári konyha: a medence mellett elhelyezkedő, professzionális konyhatechnikával felszerelt nyári konyha tökéletes grillezésekhez és családi eseményekhez, könnyedén vendégházzá alakítható -Kerti szaletli és fedett sütögető: pizzasütő kemence, grillező, bogrács, mosogató, TV, kültéri hősugárzó - élvezze az olasz konyha autentikus ízeit és a hagyományos magyar bográcsozás élményét otthon, minden nap! -Tároló   Lokáció: Ez a villa Budapest XXIII. kerületének egyik legszebb, külterületi részén, Soroksáron, a Bolgárföld utcában található. A festői Ráckevei-Duna ág érintetlen partja csupán 2 perc sétára van,  miközben néhány perc alatt Budapest belvárosa is elérhető.   Tömegközlekedés:   - H6-os HÉV (Soroksár felső megálló) – közvetlen kapcsolat a belvárossal   - Buszjáratok és gyors autópálya elérhetőség (M5, M0) Boltok és szolgáltatások:   - Auchan, Tesco, OBI, IKEA – néhány percre   - Üzletek, gyógyszertárak, bankok, posta Sport és kikapcsolódás:   - Vízisportok a Dunán: kajakozás, evezés, csónakázás -Teniszpálya, focipálya   - Kerékpárutak, futópályák, túraösvények   - Fitness termek és sportközpontok -Gyógyfürdő -Jégcsarnok Kulturális és gasztronómiai élmények:   - VakVarjú Csónakház Étterem – kiváló gasztronómiai élmények gyönyörű kilátással   - Soroksári Botanikus Kert, Duna-parti rendezvények és fesztiválok   Oktatási Intézmények:   - Soroksári Általános Iskola és Gimnázium   - Nemzetközi iskolák, zeneiskolák és művészeti képzések a közelben   Ez a mediterrán álomvilla több, mint egy ház – ez egy életstílus! Élvezze a toszkán életérzést a Duna partján és valósítsa meg álmait egy olyan környezetben, amely egyszerre kínálja a természet nyugalmát és a városi élet kényelmét.   Ne szalassza el ezt az egyedülálló lehetőséget!   Itt az idő, hogy megvalósítsa álmait és új fejezetet nyisson életében egy ilyen különleges otthonban.   Ha érdekli az ingatlan, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésére. DR. LÁSZLÓ TÍMEA INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT  
Esztétikus, meleg családi fészek eladó Etesen!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   Festői szépségű természeti környezetben, a Cserhát hegység eldugott völgyében bújik meg a parányi kis község Etes. A csöppnyi falucska kiváló otthont biztosíthat mindazok számára, akik megunták a nagyvárosok nyüzsgését, csendre, nyugalomra, a természet közelségére vágynak. Nekik kínáljuk eladásra ezt a kedves kis házat, amely a település központjától szinte csak karnyújtásnyira, családias hangulatú, barátságos utcában áll. Az 1970-es évek végén téglából épült ingatlan a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, melynek során felújították a víz- és elektromos vezetékeket, a megkopott burkolatokat, az elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték. A rendkívül masszív, száraz falak 54 nm hasznos alapterületű lakóteret zárnak közre, amelyen a tágas nappalihoz világos, napsütötte hálószoba, konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A családi ház fűtéséről gázcirkóval üzemeltetett központi fűtésrendszer gondoskodik. A lakóház mellett álló, 20 nm-es, fűthető melléképület nyári konyhának ad helyet.  Az 579 nm-es telken parkosított udvar és gondozott kert található.     Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.   Irányár: 13 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.       A City Cartel Nemzetközi Luxus Ingatlaniroda Hálózat által közvetített ingatlanokat együttműködő partnereink az alábbi országokban ajánlják ügyfeleiknek: Amerikai Egyesült Államok, Ausztria, Ciprus, Horvátország, Indonézia, Olaszország, Spanyolország.   ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Eladó egy igazi ékszerdoboz Budapest egyik legvarázslatosabb pontján, a III. kerület festői Testvérhegyén! Ez a lenyűgöző, 290 m²-es családi otthon nem csupán ház, hanem egy kis kastély, ahol a modern luxus és a természet harmóniája tökéletesen összeolvad.   Főbb jellemzők: Két szintes, 290 m²-es luxusrezidencia, amely 2020-ban teljes körű felújításon esett át, és ekkor még egy új szinttel is bővítették.   Összesen 8 tágas szoba, ahol minden részlet gondosan megtervezett, modern stílusú kialakítással és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.   Négy terasz (összesen 61 m²), amelyekről káprázatos kilátás nyílik a zöldellő erdőkre és a városra – tökéletes helyszínek a reggeli kávézáshoz vagy esti lazításhoz.   Padlófűtés és cirkófűtés biztosítja az otthon melegét és kényelmét minden évszakban.   4 fedett autóbeálló, mely garantálja a család járműveinek védelmét.   A ház 4 különálló lakással rendelkezik, mindegyik külön albetétesítve, így ideális választás nagy családoknak vagy akár befektetőknek is.   Ez az otthon valódi kincs a város szívében, egy olyan hely, ahol a modern élet kényelme és a természet szépsége egyesül. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget – hívjon most, hogy elsőként tekinthesse meg ezt a csodás ingatlant!     ÜDVÖZLETTEL: DR VINCELLÉR ZSUZSA ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST +36 30-815-2510 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Újépítésű, panorámás penthouse 2 garázshellyel a XII. kerületben eladó!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    Exkluzív penthouse panorámával a Budai Várra    Lépjen be a luxus és elegancia világába ezzel a lenyűgöző, 89 nm-es, legfelső emeleti penthouse lakással, mely Budapest egyik legkeresettebb részén, a Királyhágó tér közelében található. Ez az egyedülálló otthon nem csupán lakás, hanem életstílus, amely a város lüktetését és a budai hegyek nyugalmát egyesíti.   Ámulatba ejtő panoráma és tágas teraszok A 40 nm-es, két részre osztott panorámás teraszról lélegzetelállító kilátás nyílik a budai Várra és Budapest ikonikus nevezetességeire. Képzelje el, ahogy reggelente a felkelő nap fényében gyönyörködik a városban, vagy esténként egy pohár bor mellett csodálja a kivilágított Budai Várat.   Luxus és kényelem tökéletes harmóniája A lakás belső kialakítása a modern életstílus és a maximális kényelem jegyében született: - Tágas amerikai konyhás nappali  - Két kényelmes hálószoba, melyek közvetlen teraszkapcsolattal rendelkeznek. - Két exkluzív fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és WC-vel, melyek a luxus spa érzését hozzák el otthonába. - Vendég WC és háztartási helyiség a mindennapi praktikumért. A fal- és mennyezetfűtés/hűtés rendszer garantálja az ideális hőmérsékletet minden évszakban, míg az okosotthon rendszer lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel irányítsa otthonát.   Fenntartható luxus a jövőért A hőszivattyús fűtés-hűtés és az elektromos zsalúziák nemcsak kényelmesek, de energiatakarékosak is, hozzájárulva a fenntartható életmódhoz. Az elektromos autótöltővel felszerelt két nagyméretű garázsbeálló pedig felkészíti Önt a jövő mobilitására.   Páratlan lokáció – Minden egy karnyújtásnyira - Bevásárlás és szórakozás: A MOM Park és a Hegyvidék Bevásárlóközpont elegáns üzletei, éttermei és mozijai mindössze pár perc sétára találhatók. A Villa Bagatelle és a környék exkluzív kávézói tökéletes helyszínt kínálnak egy baráti találkozóra vagy üzleti megbeszélésre. - Nevezetességek és kikapcsolódás: A Budai Vár, és a Normafa közelsége páratlan lehetőséget nyújt a kulturális és szabadidős tevékenységekre. Élvezze a természetet és a friss levegőt a város szívében! - Iskolák és óvodák: A környéken számos rangos oktatási intézmény található, mint például a Budapesti Német Iskola, a Britannica International School és több kiváló állami és magánóvoda, biztosítva gyermekeinek a minőségi oktatást. - Tömegközlekedés: A Déli pályaudvar és a BAH csomópont közelsége garantálja a város minden pontjának gyors elérését. A 17-es, 61-es villamosok, valamint a 105-ös és 139-es buszok megállói néhány perc sétára vannak, így autó nélkül is könnyedén közlekedhet. - Egészségügyi és egyéb szolgáltatások: A közeli Szent János Kórház, gyógyszertárak, bankok és fitneszközpontok mind hozzájárulnak a kényelmes mindennapokhoz. Kiváló közösségi szolgáltatások – Több mint egy otthon Az épület lakói számára exkluzív szolgáltatásokat kínál: - Elegáns lobby portaszolgálattal a biztonság és a vendégek fogadása érdekében. - Modern fitneszterem, ahol otthonában élvezheti az edzés örömét. - Közösségi helyiség rendezvényekhez, baráti összejövetelekhez. - Gondozott park napozópadokkal és gyermekjátszótérrel, ahol a család minden tagja megtalálja a kikapcsolódást.     Összegzés: - 89 nm-es lakás + 40 nm-es panorámás terasz - amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, luxus fürdőszoba, vendég WC, háztartási helyiség - fal- és mennyezetfűtés/hűtés, elektromos zsalúziák, okosotthon rendszer -12 nm-es tároló, 2 db elektromos autótöltővel felszerelt garázsbeálló - portaszolgálat, fitneszterem, közösségi helyiség, gyermekjátszótér, gondozott park napozópadokkal   Most jött el az idő, hogy megvalósítsa álmait! Ez az elegáns penthouse lakás nem csupán egy ingatlan, hanem egy befektetés a jövőbe, mely hosszú távon értéket képvisel. Az elhelyezkedése, kiváló adottságai és a legmodernebb technológiák használata garantálja, hogy ez az otthon az Ön életének új fejezetét nyitja meg. Legyen Öné ez a lenyűgöző, panorámás penthouse lakás Budapest egyik legexkluzívabb környékén.   Hívjon minket bizalommal, és tekintse meg személyesen ezt a kivételes ingatlant!   DR. LÁSZLÓ TÍMEA Ingatlanforgalmi szakjogász - Ingatlanszakértő   REALTY SPECIALIST +36-30-815-2504 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT WWW.CITYCARTEL.HU
Csak nálunk
Eladó egy hangulatos családi ház Budapest XVII. kerületében, Rákoscsaba csendes részén! A 70 nm-es ingatlan egy 350 nm-es telken helyezkedik el, tökéletes választás mindazoknak, akik a nyugodt környezetet keresik a fővároson belül. A házba egy 6 nm-es, fedett üveg teraszon át léphetünk be, amely elegáns bejáratot biztosít. A közlekedőről balra egy 9 nm-es, tágas konyha-étkezőbe jutunk, ahonnan a 18 nm-es nappali/ nagyszoba nyílik. Innen érhető el a 2,5 nm-es praktikus kamra is, ahol a padlásfeljáró található. Jobbra a közlekedőről egy 3,2 nm-es kádas fürdőszoba és egy külön WC található, majd a 12 nm-es hálószoba következik. A ház felújítás után azonnal költözhető, de rengeteg lehetőséget rejt magában a kreatív átalakításra! A szobák klasszikus hajópadlós burkolatot kaptak, míg a többi helyiség kőburkolattal rendelkezik. A fűtést elektromos hőtárolós kályhák biztosítják éjszakai áramról, valamint gázkonvektorok a konyhában és a fürdőben. A havi rezsiköltség kedvező, 32-35 ezer Ft körül mozog. A telken található egy különálló, 30 nm-es tégla melléképület, amely vízzel és árammal ellátott. Bár felújítást igényel, remek lehetőség rejlik benne: külön lakrész, albérlet, gyerekjátszó vagy akár a fő épülettel összekötve bővíthető lakószobákkal. Az ingatlan ideális 1-2 fős háztartások számára, akik azonnal élvezhetik a meglévő elrendezést, vagy akik egy modern otthon létrehozását tervezik felújítás után. A telek megosztási szerződéssel rendelkezik, önállóan kezelhető és hitelképes. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját ízlése szerint alakíthassa ki otthonát!     Hívjon most Markó Gergely 06 70 778-2141 hétvégén is!
ÁLOMVILLA eladó a II. kerület legjobb részén!   Budapest II. kerületének egyik legjobb részén, csendes mellékutcában, 986 nm-es telken, bruttó 456 nm-es, háromszintes, nappali + 4 hálószobás, 4 fürdőszobás luxus családi ház, külső medencével, 3 állásos garázzsal és sok terasszal eladó.   Jellemzők:  - A 980 nm-es, sík telken elhelyezkedő ház három szintes, bruttó 456 nm alapterületű - Nappali + 4 hálószobás  - DK-i tájolásának köszönhetően rendkívül világos - Teljeskörű felújításon esett át, így minden igényt kielégít -A kertben található lefedhető medence tökéletes hely a kikapcsolódásra és a szórakozásra - A mélygarázs 3 állásos - A klimatizált ingatlan minden részletében a legmagasabb minőséget és kényelmet kínálja - Csendes, nyugodt környezetben található, mégis közel a város pezsgéséhez   Elosztás: - Alsó szint: 3 állásos garázs, gépészet, gardrób, tároló, zuhanyzó, mosdó, háztartási helyiség. - Földszint: 46 nm-es nappali, 54 nm-es konyha-étkező-társalgó, 12 nm előtér, 14 nm hálószoba, fürdőszoba, külön WC, 27 nm és 14 nm fedett teraszok. - Emelet: 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 10 nm gardrób és közlekedő.   Modern luxus és kényelem egy helyen: - A nyugalom szigete, mégis csak néhány percre a város nyüzsgésétől. - A legmodernebb technológiai megoldások és prémium anyaghasználat biztosítja az ingatlan időtálló értékét.   Kiváló infrastruktúra, pár percre:  Rózsadomb Center: SPAR, DM, Éttermek, Konditerem, Squash Klub, Autómosó, Gyógyszertár, Barbershop, Ruhatisztító, Lottózó, Masszázs stb. Rózsakert Bevásárlóközpont: SPAR, DM, Éttermek, Marionnaud, Autómosó, Gyógyszertár, Fodrászat, Lottózó, Masszázs stb. Budagyöngye Bevásárlóközpont: Szega Market, OTP, DM, Éttermek, Szamos Marcipán, Autómosó, Gyógyszertár, Állatpatika, Fodrászat, Lottózó, Masszázs, Groupama, MBH Bank, Lavazza kávé, Nyomda, Régiség stb. Hello Buda: modern gasztronómiai és közösségi tér éttermekkel, kávézókkal és közösségi programokkal, a helyiek körében népszerű találkozási pont. Pasarét Sportcentrum: tenisz, kosárlabda, foci, streetball, vívás, konditerem, tánc, sportmasszázs stb.   Ez a villa a tökéletes választás azok számára, akik a legmagasabb szintű életminőséget keresik Budapest egyik legexkluzívabb részén.   Az ingatlan azonnal költözhető, így az Ön luxusélete akár már holnap elkezdődhet!   Élvezze az életet ebben a csodálatos, medencés álomvillában!   ÜDVÖZLETTEL: DR VINCELLÉR VALÉRIA 7-szeres „Év Értékesítője” díjas ingatlanszakértő CEO, Luxury Specialist Ingatlanforgalmi szakjogász +3630-815-1999 [email protected]   CITYCARTEL International Luxury Real Estate Agency   1118 Budapest, Hegyalja út 54. Nyitvatartás: H-P: 09.00 - 17.00 Tel.: +361-365-1450   BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. Nyitvatartás: H-P: 10.00 - 19.00, SZ: 10.00 - 15.00 Tel.: +361-200-5990   Egyéb elérhetőségek: +3630-815-2500 +3630-815-2525 [email protected]   Tekintse meg exkluzív ingatlan kínálatunkat: www.citycartel.hu   Nézze meg a gyönyörű ingatlan videóinkat: www.youtube.com/@citycartel-realty-specialist   Kövessen minket: www.facebook.com/citycartel www.instagram.com/citycartelhungary/ ÜDVÖZLETTEL: DR VINCELLÉR VALÉRIA 7-szeres „Év Értékesítője” díjas ingatlanszakértő CEO, Luxury Specialist Ingatlanforgalmi szakjogász +3630-815-1999 [email protected]   CITYCARTEL International Luxury Real Estate Agency   1118 Budapest, Hegyalja út 54. Nyitvatartás: H-P: 09.00 - 17.00 Tel.: +361-365-1450   BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. Nyitvatartás: H-P: 10.00 - 19.00, SZ: 10.00 - 15.00 Tel.: +361-200-5990   Egyéb elérhetőségek: +3630-815-2500 +3630-815-2525 [email protected]   Tekintse meg exkluzív ingatlan kínálatunkat: www.citycartel.hu   Nézze meg a gyönyörű ingatlan videóinkat: www.youtube.com/@citycartel-realty-specialist   Kövessen minket: www.facebook.com/citycartel www.instagram.com/citycartelhungary/
A CITY CARTEL bemutatja:   EXKLUZÍV 5 SZOBÁS ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS PÁLVÖLGYBEN   Budapest II. kerületének egyik legkedveltebb részén eladásra kínálunk egy 3 lakásos, újépítésű társasházban található, ,földszinti 127 nm-es, nappali + 4 hálószobás lakást, 67,8 nm-es terasszal. Itt végre élvezheti a friss levegőt és zöld környezet nyugalmát, mindezt a belváros közelségében.   Főbb jellemzők Helyszín: Budapest II. kerület, Pálvölgy   Lakás: 127 nm, nappali + 4 hálószoba      Terasz: 16 nm, tökéletes a pihenésre   Parkolás: két parkolóhely, az egyik fedett   Épület A háromlakásos társasházban található lakás csendes és exkluzív lakókörnyezetet biztosít.   Lakás Az első emeleti lakás nagyon világos. A tágas nappali, a négy hálószoba és a modern konyha tökéletes életteret biztosítanak minden családtag számára. A nappali déli-keleti tájolású, így a napfény egész nap beárad, a szobák pedig könnyen berendezhetőek, hogy mindenki megtalálja a saját kis kuckóját. A modern felszereltség részeként az ablakok elektromos redőnyökkel vannak ellátva, maximális kényelmet nyújtva.   További jellemzők A lakáshoz két gépkocsi beálló tartozik, melyek közül az egyik fedett, így autója mindig biztonságban lesz.A lakás felszereltsége modern, az elektromos redőnyökkel ellátott ablakok és a korszerű technológiák praktikus otthont biztosítanak.     Lokáció Pálvölgy Budapest II. kerületének egyik legkedveltebb és legszebb része, ideális választás a természet szerelmeseinek és a nyugalmat keresőknek. A festői környezet és a kiváló infrastruktúra egyedülálló életminőséget biztosítanak az itt élők számára.   Közeli látnivalók Pálvölgy híres gyönyörű zöldterületeiről, mint például a Pálvölgyi-barlang és a Hármashatár-hegy, amelyek felejthetetlen kirándulási élményeket kínálnak. Az erdők, parkok és túraútvonalak számos szabadtéri tevékenységre adnak lehetőséget.   Közlekedés A belváros könnyen és gyorsan elérhető, köszönhetően a jó közlekedési kapcsolatoknak. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kényelmesen megközelíthető, így a mindennapi ingázás stresszmentes.   Oktatás  Ez a lakás tökéletes választás családosoknak, hiszen az óvodák, iskolák, játszóterek csupán pár perc távolságra találhatóak. A biztonságos és barátságos közösség garantálja, hogy gyermeke boldog és gondtalan gyermekkort élhessen. A közelben található nemzetközi iskolák magas színvonalú oktatást nyújtanak.   Bevásárlás és szolgáltatások A közelben található a Rózsadomb Center, amely számos üzlettel, étteremmel és szolgáltatással áll rendelkezésre. Mellette a környékbeliek kedvenc törzshelye, a Hello Buda található. Emellett több étterem, kávézó, pékség és virágbolt is található a környéken, biztosítva a mindennapi szükségleteket.   Egészséges életmód A friss levegő és a természet közelsége hozzájárul a testi-lelki jóléthez. A helyi sportklubok, fitnesz termek és wellness központok mind támogatják az aktív életmódot. Pálvölgy a tökéletes hely, ahol a nyugalom és a városi élet előnyei találkoznak.   Gazdasági előnyök Befektetési szempontból ez a lakás rendkívül jó választás. A környéken az ilyen lakások iránt folyamatos a kereslet, az ingatlanok értékének növekedése várható.   Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!     Ára: 320.000.000 HUF     Lépjen kapcsolatba velünk még ma és tegyen egy ajánlatot Álmai Ingatlanára!   Üdvözlettel: Bera Péter ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - SALES ASSOCIATE   +3630-815-2512 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT +3630-815-2500 WWW.CITYCARTEL.HU
A CITY CARTEL bemutatja:   EXKLUZÍV 5 SZOBÁS ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS PÁLVÖLGYBEN   Budapest II. kerületének egyik legkedveltebb részén eladásra kínálunk egy 3 lakásos, újépítésű társasházban található, ,felső emeleti 98 nm-es, nappali + 4 hálószobás lakást, 16 nm-es terasszal. Itt végre élvezheti a friss levegőt és zöld környezet nyugalmát, mindezt a belváros közelségében.   Főbb jellemzők Helyszín: Budapest II. kerület, Pálvölgy   Lakás: 98 nm, nappali + 4 hálószoba      Terasz: 16 nm, tökéletes a pihenésre   Parkolás: két parkolóhely, az egyik fedett   Épület A háromlakásos társasházban található lakás csendes és exkluzív lakókörnyezetet biztosít.   Lakás Az első emeleti lakás nagyon világos. A tágas nappali, a négy hálószoba és a modern konyha tökéletes életteret biztosítanak minden családtag számára. A nappali déli-keleti tájolású, így a napfény egész nap beárad, a szobák pedig könnyen berendezhetőek, hogy mindenki megtalálja a saját kis kuckóját. A modern felszereltség részeként az ablakok elektromos redőnyökkel vannak ellátva, maximális kényelmet nyújtva.   További jellemzők A lakáshoz két gépkocsi beálló tartozik, melyek közül az egyik fedett, így autója mindig biztonságban lesz.A lakás felszereltsége modern, az elektromos redőnyökkel ellátott ablakok és a korszerű technológiák praktikus otthont biztosítanak.     Lokáció Pálvölgy Budapest II. kerületének egyik legkedveltebb és legszebb része, ideális választás a természet szerelmeseinek és a nyugalmat keresőknek. A festői környezet és a kiváló infrastruktúra egyedülálló életminőséget biztosítanak az itt élők számára.   Közeli látnivalók Pálvölgy híres gyönyörű zöldterületeiről, mint például a Pálvölgyi-barlang és a Hármashatár-hegy, amelyek felejthetetlen kirándulási élményeket kínálnak. Az erdők, parkok és túraútvonalak számos szabadtéri tevékenységre adnak lehetőséget.   Közlekedés A belváros könnyen és gyorsan elérhető, köszönhetően a jó közlekedési kapcsolatoknak. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kényelmesen megközelíthető, így a mindennapi ingázás stresszmentes.   Oktatás  Ez a lakás tökéletes választás családosoknak, hiszen az óvodák, iskolák, játszóterek csupán pár perc távolságra találhatóak. A biztonságos és barátságos közösség garantálja, hogy gyermeke boldog és gondtalan gyermekkort élhessen. A közelben található nemzetközi iskolák magas színvonalú oktatást nyújtanak.   Bevásárlás és szolgáltatások A közelben található a Rózsadomb Center, amely számos üzlettel, étteremmel és szolgáltatással áll rendelkezésre. Mellette a környékbeliek kedvenc törzshelye, a Hello Buda található. Emellett több étterem, kávézó, pékség és virágbolt is található a környéken, biztosítva a mindennapi szükségleteket.   Egészséges életmód A friss levegő és a természet közelsége hozzájárul a testi-lelki jóléthez. A helyi sportklubok, fitnesz termek és wellness központok mind támogatják az aktív életmódot. Pálvölgy a tökéletes hely, ahol a nyugalom és a városi élet előnyei találkoznak.   Gazdasági előnyök Befektetési szempontból ez a lakás rendkívül jó választás. A környéken az ilyen lakások iránt folyamatos a kereslet, az ingatlanok értékének növekedése várható.   Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!     Ára: 249.000.000 HUF     Lépjen kapcsolatba velünk még ma és tegyen egy ajánlatot Álmai Ingatlanára!   Üdvözlettel: Bera Péter ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - SALES ASSOCIATE   +3630-815-2512 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT +3630-815-2500 WWW.CITYCARTEL.HU
Csak nálunk
CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!    A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál egy siófoki családi házat.   A ház az Aranyparton fekszik, alapterülete 100 m2, mely egy 900 m2-es, szabályos téglalap alakú telken helyezkedik el. A ház kívül és belül is felújítandó állapotú, rendelkezik minden közművel.   A ház belső elosztása a következő: 2 hálószoba, nappali, konyha-étkező, fürdőkádas fürdőszoba-wc, zuhanyzós fürdőszoba-wc. A házhoz részleges hozzáépítéssel épült még egy "nyári lak" is, ahol szintén található még egy szoba, fürdőszoba-wc és konyha is.   A környék ősfás, még nyáron is nyugodt, csendes, mégis néhány perces séta távolságra található a sétány, a szabadstrand, több étterem, kávézók, szállodák, a Víztorony, több park,  valamint a  vonat- és buszállomás is.    Egyedülálló ajánlat, egyedülálló környéken, jöjjön el, nézze meg ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező ingatlant, melyet minden olyan személynek ajánlok, aki szereti a nyűzsgést, az élményeket, de a programokon kívül szabadidejét nyugodt, csendes, természetközeli környéken szeretné eltölteni.   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!      
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok, Foki-hegyi, dinamikusan fejlődő városrészén,  3 db egyenként 70 nm2 -es, új építésű, egyszintes, modern stílusú családi házat, 16 nm-es terasszal, kulcsrakész állapotban 2025. június átadással. Az ingatlanhoz 2 felszíni parkoló tartozik, ami a vételár részét képezi.   A város egyik ismert kivitelezőjétől vásárolhat ingatlant, aki a környéken már rendelkezik számos megtekinthető referenciamunkával - közvetlenül a projekt mellett már elkészült házak is megtekinthetőek.   Nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba, háztartási helyiség és előszoba található az ingatlanba,de igény szerint 3 hálószoba is kialakitható.   A házat 15 cm-es szigetelés fedi,a nyári melegben a ház hüvősérzetét a klíma biztosítja. A hideg- és melegburkolatok igény szerint egyeztetett értékhatárig egyedileg választhatók.v A kivitelező tereprendezésel adja át az elkészült ingatlant.   A ház saját mérőórákkal rendelkezik.   Jelen álapotában az ingatlanhoz egyedi igényeket is figyelembe lehet venni.   Műszaki tartalom: - Trifa antrazit korcolt lemezfedés, antracit csatornarendszerrel . - Falazat Leier 30-as kerámia falazóelem, válaszfalak Leier 10-es falazóelemekből - Térkövezett udvari kocsibeálló - Elektromos távirányítású úszókapu - Előkészitése a  napelemrendszernek - Hőszivattyús fűtés /padlófűtéssel - 6 légkamrás, hőhídmentes fehérszinű nyílászárók, 3 rétegű üveggel, bukó-nyíló kivitelben-szunyoghálóval  - Geberit beépített tartályos wc -Tereprendezés     A családi ház kellemes, családias, új építésű házak környezetében található, közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, kórház, illetve bevásárlási lehetőség is könnyen elérhető.   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    Eladó luxuslakás Budapest szívében, lenyűgöző kilátással!   Kivételes lehetőség az 5. kerületben – a luxus és kényelem találkozása!   Ez az egyedülálló, 111 nm-es, teljes körűen felújított luxuslakás most az Öné lehet Budapest legkeresettebb részén, egy kifogástalan állapotú, felújított épületben.     Világos, csendes lakás, amely a magas emeleti fekvésének köszönhetően lenyűgöző, zavartalan kilátást nyújt a Citadellára és a város legszebb részeire.   Főbb jellemzők: 2 tágas hálószoba. 2 luxus kivitelű fürdőszoba. Impozáns tágas nappali amerikai konyhával és étkezővel. Erkély, kilátással Budapest legszebb pontjaira. Gránit konyhapult, beépített prémium gépekkel felszerelt Modern gáz/cirkó padlófűtés minden helyiségben – mindig meleg lábak alatt! Stílusos biokandalló a hangulatos estékért. Onyx design falak és prémium porcelán burkolatok – az elegancia és luxus tökéletes kombinációja. Valódi fa parketta a hálószobákban. Egyedi tervezésű ajtók,falburkolatok. Klimatizált – hogy nyáron is a maximális komfortot élvezhesse. Energiatakarékos Led világitás a modern életstílusnak megfelelően. Bőséges tárolási lehetőségek – elegánsan kialakított, beépített szekrényekkel.   A lakás teljes bútorzattal, dekorációval és prémium felszerelési tárgyakkal eladó, így Ön azonnal beköltözhet és élvezheti ezt a páratlan életérzést! Ez a lakás mindent biztosít, amit a modern luxus nyújthat – Budapest szívében, egyedülálló környezetben.   Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot! Keressen minket bizalommal!    Üdvözlettel: Bera Péter ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - SALES ASSOCIATE   +3630-815-2512 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT +3630-815-2500 WWW.CITYCARTEL.HU
Panorámás, új építésű luxus ikerház eladó a II. kerület exkluzív kis utcájában!
CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   ÚJÉPÍTÉSŰ, extra panorámás PRÉMIUM MINIMÁL IKERHÁZ IDEI ÁTADÁSSAL ELADÓ a II. kerületben!   Milliárdos ingatlanok utcájában, ahova csupán néhány ingatlan épül, elvehetetlen panorámával, várja ez luxus otthon, amiből akár mindkét ikerfél megvásárolható egyszerre. A ház zsákutca végén helyezkedik, semmi átmenő forgalom nincs, ide kizárólag az jön, aki itt lakik.    A II. kerület egyik örök panorámás utcájában, a gyönyörű Máriaremetei részen idei építésű luxus ikerházat kínálok eladásra a legmodernebb követelményeknek megfelelően kivitelezve.   A tervezett átadás az idei év vége, és jelenleg még mindkét ikerfél eladó. A házak egyenként 200nm-esek és 500 nm saját használható telekrész tartozik hozzájuk.   A ház 3 szintes, alsó szintjén enyhe emelkedésű felhajtón állhatunk be a tágas garázsba. A garázs szintjén akár további helyiség kialakítható, leválasztható a garázson belül gardróbnak vagy más helyiség céljára. Itt található a mosókonyha és a gépészeti helyiség is.   Az első, már panorámás szinten, ahol a ház főbejárata is nyílik helyezkedik el a tágas, amerikai konyhás nappali széles előtérrel és egy vendég WC. A konyhából külön kamra rész is kialakítható.   A második, csodálatos és elvehetetlen panorámával bíró emeleti részen kerültek kialakításra a hálószobák, egy szülői háló saját gardróbbal és fürdővel és még további két szoba, plusz egy fürdőszoba.   A nappali szintjén és a második emeleten is 10-10 nm-es panorámás erkéllyel van a háznak, hátrafelé pedig egy további terasza a sík kerttel összekötve.   A jobboldali ikerfélben még választhatóak a burkolatok és szaniterek, a bal oldalon pedig hamarosan kezdődik a burkolás és érkezik a konyhabútor.   A ház 30-as téglából épült 15 cm-es austrotherm szigeteléssel, a nyílászárók 6 kamrás, 3 rétegű Hofstadter ablakok kívül grafit színben. Az árnyékolásról elektromos redőnyök gondoskodnak, a kényelmes beállásról elektromos kapu és szigetelt Hörmann garázskapu antracit színben.   Az állandó hőmérséklet és páratartalom garantált a légcserélő rendszernek köszönhetően, a fűtést pedig hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés és a szobákban padlófűtés biztosítja.   A modern erkélyek és belső lépcsők biztonságáról üvegkorlát gondoskodik, a házba kerül még riasztó és kaputelefon kiépítés.   A kertben a kivitelező elvégzi a durva tereprendezést, az ár pedig már a kulcsrakész állapotra vonatkozik. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, további kérdése van vagy szeretné megtekinteni, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre.   DR. LÁSZLÓ TÍMEA INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    Eladó Budapest XI. kerületében a Sas-hegy lábánál egy különleges hangulatú, másfél szobás, 45 nm-es, délnyugati fekvésű, 2. emeleti lakás, amely a modern dizájn és az elegancia tökéletes harmóniáját kínálja! A kényelmes amerikai konyhás nappalival, a hálóval és egy 8 nm-es napfényes erkéllyel rendelkező csendes, zöldövezeti lakás ideális otthon lehet az önállóságra vágyó fiatal párok vagy az egyedülállóak számára.   A lakás az Ybl díjas építész, Vonnák János által tervezett 4 szintes társasházban található, mely tiszta, jól karbantartott.   Közlekedése kiváló, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető.   A környéken bevásárlási lehetőségek és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások széles köre érhető el. Sétatávolságban található a MOM Park Bevásárlóközpont, mely elegáns üzleteivel, hangulatos kávézóival és nagyszerű éttermeivel várja vendégeit. Hétvégenként sem marad senki program nélkül, mert a közeli MOM Kulturális Központ rendkívül színvonalas és sokszínű programlehetőséget kínál. Szintén a közelben található a MOM Sportuszoda és Sportközpont, mely kiváló sportolási lehetőséget nyújt az egészséges életmód szerelmeseinek. Ha pedig kirándulni szeretne a hegyekben, akkor sem kell messzire mennie, mert a Sas-hegy sziklákkal tarkított zegzugos lejtőin könnyen feljuthat a kilátóba, ahol csodálatos panorámában gyönyörködhet.   Élvezze a természet közelségét és a város nyüzsgését, miközben egy nyugodt, harmonikus otthonban él!   Ár:  94 M Ft    + fedett beálló, és tároló 10 M Ft   Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon bizalommal!   Dr. Papp Henrietta ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS SALES ASSOCIATE +36 30-815-2524 [email protected]   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
Panorámás, új építésű luxus ikerház eladó a II. kerület exkluzív kis utcájában!
CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   ÚJÉPÍTÉSŰ, extra panorámás PRÉMIUM MINIMÁL IKERHÁZ IDEI ÁTADÁSSAL ELADÓ a II. kerületben!   Milliárdos ingatlanok utcájában, ahova csupán néhány ingatlan épül, elvehetetlen panorámával, várja ez luxus otthon, amiből akár mindkét ikerfél megvásárolható egyszerre. A ház zsákutca végén helyezkedik, semmi átmenő forgalom nincs, ide kizárólag az jön, aki itt lakik.    A II. kerület egyik örök panorámás utcájában, a gyönyörű Máriaremetei részen idei építésű luxus ikerházat kínálok eladásra a legmodernebb követelményeknek megfelelően kivitelezve.   A tervezett átadás az idei év vége, és jelenleg még mindkét ikerfél eladó. A házak egyenként 200nm-esek és 500 nm saját használható telekrész tartozik hozzájuk.   A ház 3 szintes, alsó szintjén enyhe emelkedésű felhajtón állhatunk be a tágas garázsba. A garázs szintjén akár további helyiség kialakítható, leválasztható a garázson belül gardróbnak vagy más helyiség céljára. Itt található a mosókonyha és a gépészeti helyiség is.   Az első, már panorámás szinten, ahol a ház főbejárata is nyílik helyezkedik el a tágas, amerikai konyhás nappali széles előtérrel és egy vendég WC. A konyhából külön kamra rész is kialakítható.   A második, csodálatos és elvehetetlen panorámával bíró emeleti részen kerültek kialakításra a hálószobák, egy szülői háló saját gardróbbal és fürdővel és még további két szoba, plusz egy fürdőszoba.   A nappali szintjén és a második emeleten is 10-10 nm-es panorámás erkéllyel van a háznak, hátrafelé pedig egy további terasza a sík kerttel összekötve.   A jobboldali ikerfélben még választhatóak a burkolatok és szaniterek, a bal oldalon pedig hamarosan kezdődik a burkolás és érkezik a konyhabútor.   A ház 30-as téglából épült 15 cm-es austrotherm szigeteléssel, a nyílászárók 6 kamrás, 3 rétegű Hofstadter ablakok kívül grafit színben. Az árnyékolásról elektromos redőnyök gondoskodnak, a kényelmes beállásról elektromos kapu és szigetelt Hörmann garázskapu antracit színben.   Az állandó hőmérséklet és páratartalom garantált a légcserélő rendszernek köszönhetően, a fűtést pedig hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés és a szobákban padlófűtés biztosítja.   A modern erkélyek és belső lépcsők biztonságáról üvegkorlát gondoskodik, a házba kerül még riasztó és kaputelefon kiépítés.   A kertben a kivitelező elvégzi a durva tereprendezést, az ár pedig már a kulcsrakész állapotra vonatkozik. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, további kérdése van vagy szeretné megtekinteni, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre.   DR. LÁSZLÓ TÍMEA INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»