Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

14 ok, hogy miért jár jól, ha a CityCartelt hívja segítségül:

1

Etikus ingatlanos – Ellenőrzött értékesítők

Magyar piac vezető ingatlanirodájaként mi is részt vettünk az Etikai Normagyűjtemény létrehozásában, aláírói és tagjai vagyunk az Etikus Ingatlanos Egyesületnek. Hálózatunk tagjai ellenőrzött értékesítők, akik rendelkeznek ingatlanértékesítési tanfolyami képesítésünkkel, valamint a velük kötött Etikai megállapodás és szerződés biztosítja, hogy mindig az ügyfeleink érdekeit képviseljék.

2

Szolgáltatás Özön

Amit mi intézünk automatikusan Önnek:

  • Ingatlan értékesítés,
  • hitel (ha szükséges)
  • LTP
  • Biztosítás
  • Közműátírás
  • 3D panoráma fotózás

Ezeken túl megbízható kipróbált szakembereket tudunk ajánlani a teljesség igénye nélkül: Asztalos, költöztető, nyílászárós, informatikus, nyomdász, generál kivitelező, grafikai tervezés, lakberendező, takarítás, festő, villanyszerelő.

3

Biztonság az első

Az Ön biztonsága nekünk az első, hisz nem mindegy, hogy kit enged be a lakásába. Mi csak olyan érdeklődőket viszünk ki személyesen, akiknek személyazonosságáról megbizonyosodtunk, és elérhetőségei is igazolva vannak.

4

Végigkísérjük az EGÉSZ értékesítési folyamaton

Mi nem csak a megbízási díjunkig vagyunk önnel! Mi készítjük elő az adásvételt, szervezzük az időpontokat, földhivatalba is képviseljük az ügyfelet, közművek átírásában is közreműködünk, elkészítjük az energetikai tanúsítványt, birtokba-adási jegyzőkönyvet adunk.

5

Kizárólagosság - Ön választhat, mit szeretne

Mi nem kötelezzük arra, hogy kizárólagos szerződést kössön, bár tudjuk, hogy ebben a szerződés formában többször hatékonyabb és gyorsabb az értékesítésünk. Ön dönt mit szeretne, melyik szolgáltatási csomagunkat választja. Akár keverheti is azokat.

6

Felkészítjük lakását az eladásra

Amennyiben szükséges, kollégáink felkészítik az otthonát a legjobb áron való gyors értékesítésre Önnel egyeztetve.

7

Együttműködünk az ingatlanosokkal

Értékesítőinknek lehetősége van más ingatlan irodák értékesítőivel együttműködni hazai és a nemzetközi piacon egyaránt, annak érdekében, hogy az Ön ingatlanát még gyorsabban jó áron értékesíteni tudjuk. Így az ezen partnerhálózatok saját weboldalán is meghirdethetik ingatlanát.

8

Szélesebb hirdetési felület az Ön ingatlanának

Hálózatunk olyan hirdetési portfólióval rendelkezik, ami az Ön ingatlanát biztosan eljuttatja a vevőhöz. Ezért sok kiemelt hirdetés mellett több száz kolléga tudja kínálni az ingatlanát, kiajánlásokba küldjük regisztrált érdeklődők részére, együttműködő hálózatok részére átküldésre kerülhet, befektetési csoportok részére is átadhatjuk.

9

Megmondjuk a tutit

Nem mindegy hogy ingatlanunkat milyen áron akarjuk kirakni – a lokális árazás működik a mai piacon. Kollégáink területileg speciális képzésben is részesülnek, mely segíti őket, hogy ügyfeleik részére meg tudják mondani a piaci árat.

10

24/24 vagy 0-24 Mindig elérhetőek vagyunk

Nincs olyan, hogy lemaradjon az Ön ingatlana egy vevőről, mivel kollégáink mindig elérhetőek, és készségesen állnak az ügyfelek részére a nap bármely szakában. Kitoltuk a telefonálási normákat: 8-22 óra között várjuk hívásaikat, valamint nap bármely szakában fogadjuk e-mail megkereséseiket akár visszahívást is kérhetnek, a lehető legrövidebb időn belül keressük önt is!

11

Minden tájékoztatás egy kézből

Önnel csak egy kollégánk tartja a kapcsolatot, akinek a megbízást átadja. Ő tájékoztatja részletesen a megbízási szerződésünkről, ő foglalkozik az ingatlanával, hozza a szűrt és regisztrált érdeklődőket, és értékesíti az ingatlanát.

12

Nem minden a jutalék

Cégünk az arany középúton járva nem kér magas jutalék %-ot sőt kizárólagos megbízása esetén még kedvezményt és többletszolgáltatást is nyújtunk.

13

Kiemelt megjelenítés

Kizárólagos megbízása esetén külön kiemelten hirdetjük meg ingatlanát a kiemelt látogatottságú weboldalunkon, a www.citycartel.hu oldalon!

14

Érték a mérték

Visszatérő elégedett ügyfeleink bizonyítják, hogy jól csináljuk azt, amit több mint 16 éve elkezdtünk a piacon.