Navigáció
Eladó Családi ház, Pomáz
Alapterület 801 m2,  9 412 m2 telek
Szobák száma 21
1380 millió Ft
Adatlap száma 10824915
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Kiváló
  • Telekméret: 9 412 m2
  • Külső állapot: Kiváló
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Szintek száma: 2
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Nincs a közelben

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

Realty Specialist

bemutatja

 

Lokáció:

Az ingatlan Pest vármegyében Pomáz és Pilisszentkereszt között található, Budapest határától 12 km-re a Pilis és a Visegrádi hegység közötti gyönyörű erdőkkel övezett völgyben. Budapesttől 20 percre mégis, erdei környezetben, jó levegő, kiránduló helyek, turista útvonalak közvetlen szomszédságában.

 

Közlekedés:

A telek elött közvetlenül halad a 1111 egy számú főút, amin tömegközlekedés, busz járat található. Közvetlenül az ingatlan elött áll meg a Pomázra közlekedő busz.

 

Telek és a környezet jellemzői:

A telek és környezete Natura 2000 védelem alá esik és a Pilisi tájvédelmi körzetben található, így a környezet beépítése a jövőben sem várható. A telek maga kivett, gazdasági épület, udvar besorolású, beépíthetősége nincs kihasználva.

 

Területe 9412 nm, azaz közel egy hektár.

 

Az ingatlanon található egy folyamatos természetes vízutánpótlással rendelkező 2-5 m mély mesterséges tó egy időszakosan folyó patak partján. A tó területe kb. 1100 nm és víz minősége a fürdést lehetővé teszi. Telepített halak is vannak benne, így horgászásra is alkalmas.

 

Övezeti besorolás szerint Ksr-4 (sport-rekreációs terület):

·      Övezet jele Ksr-4

·      Beépítési mód Szabadon álló

·      Az újonnan kialakítható építési telek legkisebb területe (nm) 5.000

·      Legnagyobb beépítettség terepszint felett (%) 20

·      Legnagyobb beépítettség terepszint alatt (%) 20

·      Legnagyobb építménymagasság (m) 8,0

·      Legkisebb zöldfelületi arány (%) 40

Beépíthetőség 20 % (1882 m2), ami nem teljes kihasználtságú, jelenleg 724 m2 a beépített rész. Tehát még 1158 m2 épület építhető, ahol az építmény magasság 8 m.

 

 

A kertben található egy modern gépészettel működtetett, 11,5 x 4,2 m fedett medence 1,5 m vízmélységgel, melyben egy 3 m átmérőjű pezsgőfürdő medence is van. A területen van egy 4 kutya számára kialakított kennel rendszer, ill. egy felújítandó állapotú kb. 60 éves 50 nm-es szolgálati lakást tartalmazó különálló épület. A parkosított kertben automata locsolórendszer van, térkővel burkolt utak és sétautak találhatók.

 

Közművesítés:

A terület elektromos ellátása az országos hálózatról megoldott, ivóvizet egy kiváló vízminőségű, bőséges vízhozamú 136 méter mély kútból kapja. A szennyvíz megtisztítva a parkosított kert gyökérszintjén kerül elszivárogtatásra. Külön épületben van kialakítva a vízgépház saját vízművel, és másik külön épületben található a 2022-ben kialakított hőszivattyúkkal üzemelő hőközpont. A hőközpont biztosítja a lakóépület fűtését és hűtését.

 

Épület leírása:

Fő homlokzata dél/dél-keleti fekvésű. A lakó épület 2011-ben épült, egy XIX. századi kúria stílusában, de a legmodernebb műszaki megoldások felhasználásával. 5 lakás található benne (jelenleg nincs társasházzá alakítva, de szükség esetén megoldható). Lakások leírása: 4 db alapterületileg szinte azonos 3 szobás (1 nappali két háló) lakás amerikai konyhával, kamrával és 2 fürdőszobával. A nagyobb lakás nagy 8 m belmagasságú nappalival, amerikai konyhával, 8 hálószobával, 7,5 fürdőszobával, 30 nm terasszal. 30 nm borospincével, (külön wc), mosókonyhával rendelkezik.

 

Vasalt monolit vasbeton sávalapozás, dupla porotherm falazat (30 cm belső fal, 10 cm hőszigetelés, 10 cm kiszellőztetett légrés, 20 cm külső falazat összesen 70 cm falvastagság) biztosítja az A osztályú energetikai besorolást. 20 cm vastag monolit koporsó födém. Kiszellőztetett padlástér, betoncserép borítással. Dupla thermo üvegezésű, egyedi gyártású külső nyílászárók, csomómentes szibériai vörösfenyőből. Egyedi gyártású fa belső nyílászárók. Gőzölt valódi tölgyfa parketta, igényes kő és kerámia burkolatok.

24 KWh napelem rendszer (éves szaldó elszámolással).

 

Az épületben fal és mennyezetfűtés-hűtés található, minden helységben termosztáttal egyedileg beállított hőmérséklettel. Minden lakásban ki van építve a kandalló kémény és 3 lakásban egyedi gyártású mészkő és márvány kandalló került beépítésre. Minden helység elérhető központi porszívóval.

Kialakításra került almérők telepítésével a lakások elektromos fogyasztásának mérhetősége, szükség esetén a fogyasztott hőmennyiségek is mérhetők.

 

Szakszerűen megtervezett és kialakított villámhárító rendszer és riasztórendszer található az épületben.

 

Üdvözlettel:

 

PATAKI LÁSZLÓ

Ingatlanszakértő

LUXURY SPECIALIST

 

+36-20-745-6612

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

WWW.CITYCARTEL.HU

 

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

Realty Specialist

Térkép

network solutions vs ipage