Navigáció
Eladó Tó, halastó, Téglás
Csak nálunk
Alapterület 28 900 m2
Szobák száma
270 millió Ft
Adatlap száma 20000030
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Állapot: Kiváló
  • Külső állapot: Kiváló
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Csatorna: Derítő

Ingatlan leírása

Fedezze fel ezt a garantált hozamot termelő csodát, a Téglási horgásztavat és szabadidőparkot, Debrecentől mindössze 15 km-re!


 
 
Fedezze fel ezt a GARANTÁLT HOZAMOT termelő csodát, a Téglási horgásztavat és szabadidőparkot, Debrecentől mindössze 15 km-re!

Fektessen a jövőjébe, és hozzon létre egy TERMÉSZETI PARADICSOMOT a Téglási horgásztó és szabadidőparkban!


Debrecenhez közel, az ország egyik legbájosabb horgásztava és szabadidőparkja várja, a Hajdúhadház utáni Téglásnál, a 4-es számú főútvonal mellett.

Ez a 2,89 hektáros terület minden szempontból lenyűgöző lehetőségeket rejt magában: két gondozott tó (0,68 ha és 0,475 ha), ŐSFÁS LIGETEKKEL ÉS NÁDASOKKAL szegélyezve, így a kellemes mikroklíma még inkább hozzájárul a feltöltődéshez. A tavakat körbeölelő terület 1,72 ha, mely kivett udvar művelési ágú besorolású. A horgásztavak folyamatosan telepítettek ŐSHONOS HALFAJOKKAL, így a horgászok számára valódi paradicsomot nyújtanak. Az intenzív telepítési programnak köszönhetően a vendégek garantáltan emlékezetes élményekkel gazdagodnak. A telepítéssel kapcsolatos dokumentumokat igény szerint a tulajdonos rendelkezésre bocsátja.

A tavak bejáratánál található egy 70 m2-es RENDEZVÉNYHÁZ, amely alkalmas nagyobb baráti rendezvények, családi alkalmak, céges összejövetelek megszervezésére. A házban található konyha, étkező társalgó, és 2 hálószoba. A tó körül 7 FAHÁZ került kialakításra. Ezekben a vendégek minden kényelemmel ellátva élvezhetik a természet közelségét, a horgászat páratlan élményét. A házak 4 fő elszállásolására alkalmasak. Minikonyha, hűtő-fűtő klíma, TV, Wi-Fi, teraszos kialakítás és szabadtéri sütő-főzőhely teszi még otthonosabbá az itt töltött napokat. A tavak bejáratánál pedig közös zuhanyzó és mosdó biztosítja a kényelmes itt tartózkodást. A tavak és horgászhelyek közötti közlekedést térkövezett járda teszi komfortosabbá.


A tavak átlagos vízmélysége 1,3 és 2,0 méter között változik, víz utánpótlása pedig fúrt kútról történik. A tavak vízállásának biztosítására a két tó között áteresz található. A tavak vízjogi engedéllyel is rendelkeznek. Az ingatlan a szükséges közművekkel felszerelt, beleértve a városi vizet, villanyáramot és az internetet. A terület teljes mértékben körbekerített, BIZTONSÁGI KAMERARENDSZER védi, a horgászok pedig a bejáratnál kialakított parkolóban helyezhetik el autóikat.

A tavak végén egy elszeparált területen található még egy privát, összkomfortos NYARALÓHÁZ. A ház alapterülete: 36 m2, melyhez tartozik egy 48 m2-es nyitott terasz. Az ingatlanban található egy amerikai konyhás nappali-étkező, 1 hálószoba és egy fürdőszoba WC-vel. A ház beton alapra épült, könnyűszerkezetes, 12 cm-es külső szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal. Az épület vízellátása fúrott kútról megoldott. A fűtés és hűtést hűtő-fűtő klíma biztosítja.

A horgásztó a 4-es számú főútvonalról KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ, egy jól járható 300 m-es murvás úton keresztül, amely közvetlenül a tavakhoz vezet. A tavakat gyönyörű erdő veszi körül, így egy intim és csendes környezetben találjuk itt magunkat.


A Téglási horgásztó és szabadidőpark STABIL, KIÉPÜLT VENDÉGKÖRREL rendelkezik, amely számos kisgyermekes családot és horgászt vonz. A tó szinte egész évben TELJES KIHASZNÁLTSÁG mellett működik. Jelenleg is fogad vendégeket a helyszín igen magas kihasználtság mellett. A tónak külön honlapja, social media felülete és online foglalási rendszere is van. NÉPSZERŰ HELYSZÍNÜL szolgál nemcsak a horgászoknak, hanem családi és céges rendezvények számára is, sőt csapatépítő programok megszervezésére is alkalmas. A terület további FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEKET is kínál, mint például minifesztiválok, zenés események szervezése, vagy akár egy természetes strand kialakítása is lehetséges a területen.
Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető, mezőgazdasági végzettség nélkül is megvásárolható. Itt az idő, hogy megvalósítsa álmai vállalkozását egy már most is sikeres horgásztó és szabadidőpark üzemeltetésével!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Egyeztessünk időpontot a személyes megtekintésre, hogy Ön is átélje ezt a FELEJTHETETLEN NYUGALMAT és a páratlan kikapcsolódásban rejlő potenciált! Keressen bizalommal akár hétvégén is!
 

Térkép

network solutions vs ipage