Navigáció
Eladó Ikerház, Debrecen, Vargakert
Alapterület 145 m2,  350 m2 telek
Szobák száma 2 + 4
89.9 millió Ft
Adatlap száma 20000031
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot:
  • Telekméret: 350 m2
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

HASZNÁLJA KI A LEHETŐSÉGEKET EBBEN A TÖBB FUNKCIÓS INGATLANBAN!


Eladó a Vargakertben, a Kerti utcában egy 350 m2-es telekrészre épült 145 m2-es, nappalis, étkező-konyhás, 2 hálószobás, 4 félszobás, 2 fürdőszobás és 4 WC-vel, garázzsal, fedett kocsibeállóval, az udvaron 2 db szilárd falazatú kerti tárolóval rendelkező ikerház.

Az épület TÖBBGENERÁCIÓS családi háznak is tekinthető. Az érkezési szinten belépve a bejárati ajtón egy fedett előtérbe érkezünk. Innen nyílik balra, az udvar irányába egy szobából, konyha-étkezőből, egy ülőkádas fürdőszobából és közlekedőből álló miniapartman. Ez a GARZON jelenleg rendelőként működik. Mivel ez a rész teljesen összkomfortos, több önálló funkciót is adhatunk ennek a térnek. Működhet külön irodaként, RENDELŐKÉNT, kozmetikaként, de akár idős CSALÁDTAGUNK LAKHATÁSÁT is szolgálhatja, hiszen ide szinte teljesen AKADÁLYMENTESEN beléphetünk, külön életteret alakíthatunk ki szerettünknek. A ház előteréből szemben nyílik a fő házrész földszintje, amit nagykapun keresztül a garázson keresztül is megközelíthetünk. A garázs előtt egy fedett gépkocsibálló található, mely jelenleg védett teraszként funkcionál. A garázst jelenleg a tulajdonos tárolóként használja. Ebből a helyiségből nyílik egy DOLGOZÓSZOBA, egy különálló WC és a gépészeti-kazánház helyiség. Ezen a szinten a belmagasság 220 cm.
Egy szinttel feljebb található az ingatlan fő lakótere, a tágas, ERKÉLYES NAPPALI, egy különálló WC és NAGYMÉRETŰ KONYHA-ÉTKEZŐ KAMRÁVAL. Akik nem szeretik az amerikai konyhás nappalikat, azoknak kifejezetten tetszettős ez a térkialakítás, mivel a konyha és az étkező külön helyiségben kapott helyet. A tágas méretű konyha-étkező kiválóan alkalmas nagy családi összejövetelek lebonyolítására. A külön kamra pedig minden háziasszony álma, itt rengeteg alapanyagot lehet tárolni a polcos kialakításnak köszönhetően. A kamra saját ablakkal is rendelkezik, ami a szellőzést is remekül biztosítja.
Továbbhaladva a tetőtérbe érkezünk, amely a hálófunkciónak ad teret. Itt 3 DB HÁLÓSZOBÁT találunk, egy külön nyíló, kádas fürdőszobát és egy külön WC-t. A felsőbb szintek belmagassága 270 cm.

AZ UDVAR:
Az ikerházhoz tartozó telek alapterülete 350 m2. A ház alapterülete pedig 145 m2. A telken az épület mögött két szilárd falazatú KERTI TÁROLÓ található.
A zárt udvarra be lehet állni a gépkocsival. Hátul az udvarban kialakításra került egy kerti bográcsozóhely, mely remek helyszínül szolgál barát, családi összejöveteleknek.
Az udvar vízellátásáról FÚROTT KÚT gondoskodik.


MŰSZAKI JELLEMZŐK:
Az ikerház az 1990-es évek elején beton alapra 30 cm-es téglafalazattal épült.
Az épület TÁJOLÁSA nagyon KEDVEZŐ, hiszen az északi oldalról a másik ikerépület által védve van, így az épület K-D-NY pályán folyamatosan be van napozva. Többek között ennek is köszönhető az igen ALACSONY TÉLI FŰTÉSSZÁMLA.
Az épületben a legutóbbi felújítás alkalmával CSERÉLTÉK az épület teljes ELEKTROMOS VEZETÉKHÁLÓZATÁT és kapcsolótábláját. Jelenleg 1x32 A erősségű villanyáram áll rendelkezésre. Ugyanekkor cserélve lettek a homlokzati nyílászárók is. MŰANYAG tokszerkezetű, hőszigetelt üvegezésű redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt ABLAKOK kerültek beépítésre. A tetőtér szinten VELUX TETŐTÉRI ABLAKOK találhatók FÉNYZÁRÓ rolóval és szúnyoghálóval szerelve.
Az épület fűtéséről GÁZKAZÁN, vagy igény szerint egy VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN gondoskodik. A fűtés a földszinti helyiségekben radiátoros hőleadással a magasföldszinten és a tetőtérben pedig padlófűtéssel biztosított.
A tetőtérben felszerelésre került egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA is, amely teljesítményének köszönhetően a lentebbi szinteken is kellemes hőmérsékletet biztosít.
Az ingatlan összközműves (víz, csatorna, gáz, villanyáram), duplakomfortos.

A KÖRNYÉK:
Az ingatlan Debrecen KEDVELT LOKÁCIÓJÁBAN, a Vargakertben található. A kerületet szép zöld, CSENDES UTCÁK alkotják, a környékbeli ingatlanok rendezettek, folyamatosan megújuló képet mutatnak. Percek alatt elérhető a városközpont mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A Vargakertnek nagyon jó a megközelíthetősége az M35 autópálya felhajtója felé is a közeli 4-es számú főútvonalnak köszönhetően. Szintén könnyen elérhető innen a Nagyállomás, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér, a vidéki buszpályaudvar is.
A közelben találhatók óvodák, iskolák, gyógyszertárak, kisebb élelmiszerboltok, a Szoboszlói út vonzáskörzetében (mely több felől is megközelíthető) pedig szupermarketek is találhatók.

Az ingatlant ajánljuk olyanoknak ajánljuk, akik a jól elkülönülő földszinti apartman által szeretnének otthonról kényelmesen, ELSZEPARÁLTAN DOLGOZNI, ÜGYFELEKET FOGADNI, vagy éppen szeretnék magukhoz közel tudni, de mégis mindenkinek a saját intimszféráját tiszteletben tartva, EGYÜTT ÉLNI valamely SZERETTÜKKEL.
Az ingatlan kiválóan alkalmas továbbá olyan cégek, irodák részére, ahol fontos a külön helyiségben kialakítható MUNKAÁLLOMÁSOK az ügyfélfogadó tér, tárgyalóhelyiség és a RAKTÁRHELYISÉG egyidejű kialakításának lehetősége.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, jöjjön el személyesen is megnézni! Keressen minket bizalommal, akár hétvégén is, egyeztessünk időpontot megtekintésre!

Térkép

network solutions vs ipage